Yleista vuokrauksesta

ASUNTOJEN VARUSTUS

Yleensa vuokra-asunnot ovat täysin kalustettuja ja niissä on lakanat ja tarvittavat keittiövarusteet. Lisävarusteet on ilmoitettu jokaisen asunnon kuvauksessa erikseen. Kuukausivuokran lisaksi yleensa tulee vesi- ja sahkomaksu seka lisaksi mahdollisesti  kaasumaksu. Internet-yhteys ei yleensa kuulu vuokraan. Pitkaaikaiseen oleskeluun kannattaa valita kiinteahintainen ADSL, johon Espanjassa kuuluu myos ilmaiset lankaliittyman puhelut. Kannettavaa USB-nettitikkua voi myos harkita, mutta ne ovat melko kalliita ja maksimi lataus 5 GB kuluu nopeasti ja ylimenevalta megalta maksetaan erikseen. Kauttamme voimme suositella liittymaa.

ASIAKAS

Vastaa puolestaan oleskeluaikana asunnon siisteydesta seka ilmoittaa, jos on aiheutunut vahinkoja. Asunnot eivät ole hotelleja eika siivous seka liinavaatteiden pesu ja päivittäistarvikkeiden hankkiminen kuulu vuokraan vaan on asiakkaan vastuulla.  Apua siivoukseen on mahdollista lisämaksusta.

TUPAKOINTI

On sallittua vain parveke- ja ulkotiloissa. Lemmikkieläimet sallitaan erikseen mainituissa kohteissa tai sovitaan erikseen. Lisävarusteita, kuten lasten sänky, saa lisämaksusta. Asunnosta on myos mahdollista poistaa kalusteita, kun sovitaan erikseen ennen vuokrausta.

VUOKRASOPIMUS

On määräaikainen ja vuokra maksetaan lyhyissa sopimuksissa koko vuokra-ajaltaetukäteen ja pitkäaikaisissa kuukausittain. Asiakkaan maksaessa varausmaksun 150 € tulee varaus virallisesti voimaan ja vahennetaan valityspalkkiosta.

Varausmaksu maksetaan suomalaiselle pankkitilille viikon päästä varauksesta. Ensimmäinen vuokra erääntyy maksettavaksi  viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Pitkäaikaisissa vuokrasopimuksissa vuokra maksetaan kuukausittain etukäteen. Vuokran voi maksaa espanjalaiselle pankkitilille tai Western Unionin kautta valinnan mukaan.

ARVONLISAVERO

Kaikkiin hintoihin sisältyy IVA (Espanjan ALV).

VARAUKSET

Puhelimitse mobile  +34 631120409  tai +34 603293279
sähköpostilla 2costadelsol@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s